Vanvijle Overledene Reimond Van Den Berge
In onze gedachten

Reimond Van Den Berge

Gesteund door

Tom Vandenholen

tom.vandenholen@telenet.be

Beste Reimond, we hebben elkaar regelmatig gezien in de vieringen van de kerken te Godveerdegem en Erwetegem. Ik zal je mij herinneren als een aangename en verstandige man. Veel sterkte voor de familie!

Hendrik Van der Stock

hendrik.vanderstock@gmail.com

Mijn welgemeend medeleven bij het heengaan van jullie geliefde vader, opa. Ik herinner mij Reimond als een minzaam en integer persoon. In mijn jeugdjaren was hij door zijn warme persoonlijkheid een waar voorbeeld voor mij. Als 12 jarig kind hoopte ik mijn zesde leerjaar bij hem in de klas te mogen zitten. Het kon jammer genoeg niet zijn. Later, toen ik samen met Geert in de Chiro zat, heb ik papa toch van dichtbij mogen kennen. Voor mij is hij alvast een warm persoon die in mijn geheugen zal blijven, voor altijd.
Veel sterkte aan jullie allemaal.

Bea De Tandt – Frans Temmerman

beadetandt@gmail.com

Onze oprechte deelneming bij het verlies van papa

Herman Baele, Schipstraat 41, 9550 Sint-Lievens-Esse

herman.baele@proximus.be

Ik verneem pas op 7 februari het overlijden van Reimond.
Toen ik in 1970 als onderwijzer eerste leerjaar in het college Kasteelstraat kwam, was Reimond mijn vriendelijke collega van het zesde leerjaar. Zoals op het doodsprentje altijd met een lach.
Als schilder leerde ik Reimond kennen door de prachtige kasteelschilderij die hij maakte voor mijn schoonbroer André Scheirlinckx kinesist Geraardsbergen.
Reimond was een kenner van vogels en planten. Die kennis gaf hij ook mee aan zijn leerlingen en zijn collega’s.
Ik was graag naar zijn begrafenis gekomen.
Maar zoals op de rouwbrief staat: zulke vaders sterven niet. Alleen als niemand nog aan hem zal denken, dan pas zal hij dood zijn.
Innige deelneming.